torsdag 30 oktober 2008

Vackra bilder från Country Living

Jag vill också bo i ett vitt trähus med svart dörr, svart trälåda , svart katt och guldpumpor.
På Country Livings hemsida kan man bli hur inspirerad som helst.
Visst är de vackra alla pumporna.

VILKA FÄRGER !! Så vackert !! Igår skulle jag för första gången i mitt liv köpa lila små ljuslyktor hade jag fått för mig, blev så himla frestad av lyktan i inlägget under , tycker den är så fin. Sagt och gjort så inhandlade jag tre st lila ljuslyktor, men tror ni de var lila när de tändes NEJ DE BLEV ROSA !! Det kan man väl kalla falsk marknadsföring. Kände mig SÅ LURAD.
Rosa är nämligen en färg jag ALDRIG har tyckt om (ja kanske hos andra men inte hos mig).
Nej nästa gång jag ska köpa färgade ljuslyktor ska jag ha värmeljus med mig i affären och provtända så det verkligen blir den färg jag har tänkt mig. Det kan väl inte vara för för mycket , jag menar ska jag köpa en tröja så måste jag ju prova först och det är ju samma här ELLER HUR.
Men många spök kramar på er alla och ha en bra helg /Bitte


7 kommentarer:

Skomakartummen sa...

Oj, det var inte roligt. Har man köpt lila så ska de vara lila! Kan du inte lämna tillbaka dessa? Mmmm.... vilka härliga bilder du har hittat Kram sari

mitt skärgårdsliv sa...

Titta på dessa bilder från Country Living här om dagen, man kan ju inte slita sig från datorn... Gillar den där svarta dörren mycket. Är det annars ok att jag lägger dig i min blogglista?

Anonym sa...

Då MÅSTE du ju flytta till ett vitt hus med svart dörr , eller ??????? Kan kanske ha alla dessa pumpor fast jag bor i ett gult hus ???? Jo jo visst kan jag, men jag har kollat in allt julpynt istället, känner mig mer inspirerad av det faktiskt, mycket fräscha saker :):)
Kram på dig

AGENT 77 sa...

ibland blir de tokigt..hoppas att du får en skön helg med mycket mys..kram E wow så mycket vackra bilder du bjuder på,inspirerande..

HemmaFABRIKEN sa...

Snygga bilder och snygga pumpor!
Härliga, härliga bilder!
Tack och trevlig helg!
Mag.

På andra sidan väggen sa...

Så snopet!!!! Typiskt, du som var så sugen på lila! Du kanske kan spara dem, ha dem som en present när någon fyller år, någon som är lite mer välvilligt inställd till rosa... ;)

Underbara bilder, måste kika in på deras sida!

Trevlig helg!

Kram,
Ann

Anonym sa...

ja fy sjuttsingen när man tänkt sig en sak och så blir det fel. Kanske kan spreja dom med lila? eller det kanske är för knåpigt? :-) Må så gott... jag har länkat till dig på min sida om det är okej f... för du har så fina bilder och tips som jag gärna sprider vidare *kram* /Moniqa
http://moniqas.wordpress.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails