lördag 11 oktober 2008

Köksdrömmar

I bland blir det mycket köksdrömmar hemma i vårt kök. När en av mina kära vänninor kommer och fikar . De håller just på att välja nytt kök och kakel. Det skulle jag aldrig kunna göra , det ena köket är ju snyggare än det andra. Något jag skulle prioritera är i alla fall ett sådant här underbart skafferi med många vackra burkar och flaskor + kom i håg dörren.
Den här diskbänken är också en av de vackraste jag sett . Älskar metall med lite liv i .

Men så snygg den är !! Visste inte att man kunde bli kär i en diskbänk också.
Kolla färgerna svart , silver och jeansblått inte så tokigt. (fick nu också svära på, att på heder och samvete inte måla köket svart (och det har jag gjort KANSKE)


Den här spiseln skulle nog också komma på önskelistan. Och kaffepannan också förresten.Och varför inte en köksö av metallskåp. Lite häftig tycker jag . Nu fortsätter jag drömma.
Bilderna kommer från Country Living om ni också vill drömma . Kram så länge Bitte
8 kommentarer:

Jenny Oak Fae sa...

SÅ SNYGGT!!! Nu är jag också "kär" i en diskho..!Den verkar mer praktiskt än de som är av porslin, även om de också är fina...

; )

KRAM, Jenny

<3

På andra sidan väggen sa...

Jag har också spanat på den där diskhon, det är supersnygg! Fast vi hade en liknande på mitt förra jobb och det var helt omöjligt att hålla den ren, för all skit stannade kvar i hörnen. Men fin var den :)

Åh, vad fint det blev i ditt sovrum! Du gjorde verkligen rätt som målade sängen svart, det gav sovrummet en helt annan karaktär. Toppen!

Kram,
Ann

På andra sidan väggen sa...

Glömde ju att skriva att jag också fått dille på svart. Funderar på att måla skrivbordet svart istället för vitt. Dessutom behöver vi ny diskkmaskin och du kan ju gissa vilken färg vi vill ha!

:)

Karin Krut sa...

Jahaaru jag ser att du har varit i mitt skafferi och fotat ;) *drömmer utav bara sjutton* Vilka härliga kök, vi håller ju också på med det däringa byggandet av kök. Nu har vi ju inte kommit längre än till grunden men det gäller att hålla drömmarna vid liv :)
Sängen blev ju jättefin vilken tur att du fick för dig att måla den :)
Ha en skön helg
Kram Karin

Hem och Lycka sa...

Underbara inspirationsbilder, särskilt den med skafferiet.. kram!

Lallis - liv och leverne sa...

Åh...nu börjar jag också att drömma:P
Så fina bilder!
Mvh Lallis

mitt skärgårdsliv sa...

Så fina bilder du visar, kan inte slita mig från dem... ett skafferi skulle nog inte vara så dumt.

Tina sa...

Å som jeg gleder meg til senga blir svart, heheh. Mange flotte bilder her også, ja dette liker jeg også. Nå er det natta, natti natti, klæm

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails