söndag 26 oktober 2008

House doctor mm.

Var inne och letade lite inspirations bilder och hittade de här , inte så tokiga bilderna från House docktor.
Oj vad mycket snyggt det finns . Börjar undra lite om vi i Sverige är lite efter. Varför kommer så mycket jag gillar från Danmark , Tina K ( vet att jag skrev namnet igen ) House doctor , och så Mordkommisionen förstårs. Var på Ikea igår men är inte dom också lite tråkiga .
De har inte mycket i Tina K stilen , håller fortfarande på med mycket mörkblått.
Finns lite lite i svart och färgen grå har de nog inte ens sett. Nej fram för ett mera varierat Ikea. OK det finns ju alltid Indiska men i vår stad är inrednings delen där ALLDELES för LITEN .


Just nu snurrar det lite i huvudet angående vissa färgval. Då menar jag mera än svart och vitt och silver. Vad ska jag ha för julfärger ?


Ok men kram på er alla /Bitte10 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Neeeej! Snälla sluta visa så vackra bilder!! Skämtar bara ;)
Den översta gillar jag förstås mycket!
Hihi, tänk att man ska behöva fundera över färg till jul, rött är ju så självklart för de flesta, men se inte för oss :D
Jag kommer nog att köra med en del av de vinröda detaljerna jag skaffade i fjol, men med mer vitt.

Jenny Oak Fae sa...

Ja...IKEA borde verkligen skärpa till sig..!

KRAM, Jenny

<3

mitt skärgårdsliv sa...

Gillar bilderna du visar. Jo det är sant Ikea kunde kanske komma med nåt nytt. Ha en bra dag!

Lallis - liv och leverne sa...

Vilka otroligt fina bilder du bjuder på:)
Ha en fin måndag.
Kram Lallis

HemmaFABRIKEN sa...

Så vackra bilder du visar!

Ja, IKEA borde verkligen börja uppdatera sig lite mer i svart och grått.

Vi har målat om lite hemma i helgen: det blev vitt matrum + vitt och fondvägg i ljusgrått "fjäder" i vardagsrummet. Vardagsrummet är inte klart så det blir nog målning både i dag kväll och i morgon kväll. Jag har ont i hela kroppen, att det var så jobbigt att måla....!!
Iallafall, angående julfärger så blir det nog lite rött i matrum och kök där färgerna nu annars är vitt och ljusgrått md lite zinkdetaljer. Vardagsrummet är ju också nu vitt med lite ljusgrått men har svarta och mörk-mörkbruna möbler, men här vet jag inte vad jag ska ta in för julfärg riktig...
Ursäkta, vad himmelens långt det här blev.
Kram Mag.

Anonym sa...

Varför inte ha svart, silver och lite rött ?? ( hör på den du som varvar julgranskulorna i lila och rött ,alltså vartannat år ). Sonen bara "hatar" den lila julen hi hi

Kram

På andra sidan väggen sa...

Ja, varför är vi så efter i Sverige? Ikea borde verkligen skärpa sig! De kanske har någon förslagslåda eller nåt, så att vi kan ge dem lite goda råd ;)

Julfärgerna "bekymrar" mig också, börjar inse att det inte är mycket i min jullåda jag vill ha i år. Är just nu inne på silver, vitt och mycket grönt från skogen. Men det är några veckor kvar till jul så man hinner ju ändra sig!

Kram,
Ann

Nettan sa...

Hejsan! Blev helt fast i din blogg! Va mkt fint!! Precis i min smak! Ä så snyggt med mkt vitt, grått silver till julen..hos mig ska det nog kanske tom få bli lite rött i köket i år!;-)
Kram Nttan

alicelilly sa...

Vilken fin blogg du har, jag tycker också om Tine K och svart och vitt... Just nu är jag inne på lila i alla nyanser-riktigt fint faktiskt.Började med att köpa lite lila kuddar och en mysig pläd och nu gör jag julgransstrutar i vackra lila papper med guld(låter pråligt, men det är det inte...)
Lycka till!

Loveseat For One sa...

House Doctor har verkligen hitta en niche som gör att man känner sig speciell om man har dessa prylar. Finns det nägra bra butiker i Stockholm som man kan besöka? Skulle behöva se det med egna ögon.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails