tisdag 2 februari 2010

Inspired

Nu är det äntligen ledig dag. Det är underbart att ha ett jobb där man ibland är ledig vardagar.
Idag har jag som mål att starta fotoväggen. Innan jag startar sitter jag och surfar lite och kom in på HOME and COTTAGE sida . Säger bara WOW . Där är stilen !!


Måste bara berätta att härom dagen fick jag ett "sign", upp jämter mig kör nämligen NEW PORT`s firmabil. Åh med flaggan och allt . Ville bara hoppa ur och följa med till shoppen.
Tänk att de var i vår lilla stad . Kanske för att öppna filial. (eller hur).


Vill åka till grannstaden och Ikea shoppa , men är det vinter så är det vinter. Varje ledig dag känns som en klass 1 varning för snöstorm och snö och snö och snö. Nej nu får det vara nog.

Tänk om man hade så här vackra fönster med liten tegelvägg bredvid.
Kram på er alla insnöade vänner. Nu ska alla gamla ramar fram och sprayas svarta eller vita eller silver eller blandat./Bitte
7 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Snyggt snyggt snyggt!!
Vad gör väl det att du byter stil då och då, vem gör väl inte det? Smaken förändras konstant när man får så många fina synintryck hela tiden.
Gillar alltid dina inspirationsbilder och de har ju ändå alltid en gemensam röd tråd, tycker jag.

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Kan bara hålla med föregående: snyggt, snyggt, snyggt! Och naturligtvis sätter det en massa griller i huvudet :-)

Jättehärlig blogg!

Må så gott//L

Villa Tallbacken sa...

Jävlar i berget vilka snygga bilder! Gillar skarpt!!! Så där läckert kan man ju aldrig få själv när huset är hopplöst modernt med bara räta vinklar och släta väggar. Och inte ett endaste litet spröjsat fönster... :-/

Lycka till med tavelväggen! Vi planerar också en sådan ovanför soffan i allrummet på övervåningen. Kommer dock aldrig till skott...

Kram Elin

Anonym sa...

Hej! Ville bara informera dig om att bilen du såg tillhörde förmodligen Newport Collection, ett företag som har huvudkontor i Norrköping(!)Ser den själv ibland nämligen. Det är alltså inte det Newport som du kanske tänker på: den fina möbelbutiken i Stockholm. Newport Collection säljer bäddset, kuddar och kläder, bla. på Skeppa. Gillar du New England bör du kolla på Grand Designs kuddar och textilier. www.grandsweden.com Kollektionen för 2010 är superfin! Säljs bla. på Colorama Weydes Färghus i Norrköping.

Karna sa...

Masse fint i butikken, og da spesielt har de mange fine fotografier.....har lyst på flere slike, men har masse bilder som står rundt om kring som enda ikke er kommet opp på veggen så jeg får hold meg borte...

Franciskas Vakre Verden sa...

Kjempefin blogg du har! Masse herlig inspirasjon, jeg legger meg gjerne til som følger hos deg!

Har akkurat selv startet ny blogg. Veldig hyggelig hvis du har lyst til å komme en tur innom.

Har også lagt ut en liten giveaway. Bli gjerne med.

:-)

Home and Cottage sa...

Så hyggelig at du liker stilen vår og butikkene våre! :) Takk for hyggelig hilsen på bloggen vår, håper du besøker den igjen - jeg har mange planer for ting å skrive om der fremover, så forhåpentligvis følger du med videre :) Veldig fin blogg du har!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails