måndag 8 februari 2010

Fotoväggen !!!!!!!!!

Nu ska jag FAKTISKT visa lite hemmabilder. Fotoväggen blev faktiskt påbörjad på min lediga dag. Den satte jag i vårt x.tra rum som vi använder som datarum .läsrum i stort sett ett avkopplingsrum. Det har också varit vårt sovrum . I ett annat inlägg ska jag visa bilder på allt det har varit.

Det är förstårs bilder på grabbarna och släkten.
När äldsta sonen flyttade hemifrån för andra gången förra året tänkte jag att jag ville ha ett sådant här rum .det går i fil med vardagsrummet. Det är skönt med ett sådant här rum man kan ligga i soffan och läsa eller lyssna på musik eller titta på film på datorn (naturligtvis inte nedladdade )Nästa gång det ändras ska det bli matrum. (tur att inte maken läser bloggen ). Rummet är faktiskt mest loppisfynd . Soffan köpte jag på blocket . soffbordet på myrorna och den lilla byrån hoppade på mig i soprummet , furufärgad och gräslig men jag tycker den blev lite söt vit med silver handtag. Så nu har ni sett lite hur vi har det. Kram /Bitte11 kommentarer:

Con encanto - Ana sa...

Fantastic pictures. Greetings from Spain, Ana

Tezz från Kungens Kurva sa...

Härliga bilder! Blev genast smått förälskad i byrån som jag tycker är jättefin, tänk om jag kunde göra ett sådant fynd i mitt soprum oxå! Skulle vara lycklig i en vecka efteråt ;-)
Ha en riktigt fin kväll!

Vitt och Blått sa...

Fiint! Jag ska fixa vår fotovägg från bröllopet i sovrummet när det blir fix då de ny sängarna kommer! KUL! Klockan är från en liten butik här i närheten, Madame Nyberg, men jag har sett den på nätet också - tyvärr kommer jag inte ihåg vart! Ha det bra - kram Ewa

StrandviksVillan sa...

Så mysigt med ett sånt avkopplingsrum! Dessutom är där så vackert!

Visst vill vi gärna se hemma-bilder från dig :)
Jag tycker också det är kul att fantisera om hur man kan göra om i framtiden... när barnen flyttat hemifrån tex. Fast vår minste är ju bara tre år så det dröjer ett tag, hihi!

Ha en fin dag!
kram, Ann-Christine

Karin Krut sa...

Hahaha.. näää Lasse läser inte heller min blogg.. vi har inte riktigt samma humor så han tycker att det är lika bra att låta bli hehehe.. det är bra! Fotoväggen blev jättefin, jag har också klurat länge på det men inte kommit till skott :)
Ha en skön dag
Kram Karin

Maria Butik Sköna Rum sa...

Vad fin fotoväggen blev!
Kram Maria

Villa Tallbacken sa...

Vad fint det blev!!! Och soprummsfyndet var ju en riktig liten raring... :-)

Kram Elin

Malin sa...

Hejsan!

När jag googlade på Paisleymönstrade bäddsett såg jag att du lämnat en kommentar p åskönahem.se att du var nöjd med de svarta/vita paisley bäddsett.. Undrar om du kan visa bild, samt vart du köpt det??

Tacksam för svar!
www.mananis.blogg.se

Mvh Malin

Sofie sa...

Snyggt och effektfullt! Gillar ditt skrivbord, ett sånt skulle man ha...:)

Dicksonska våningen sa...

Vilket fint fynd från soprummet! Handtagen gjorde stor skillnad kan jag tänka mig.
Älskar fotoväggar!

Trevlig helg - gillar din blogg!

Kram Annika

DRÖMHUSET sa...

Ahh så snyggt!!! Gillar när man blandar gamla och nya fotografier :-)

Önskar en härlig helg!

KRAM Sofie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails