tisdag 27 maj 2008

Hälsning till Key West

Såg till min fasa att kompisen som är i KEY WEST har varit inne och kommenterat på bloggen NU. Hallå Eva man kan inte sitta vid datorn när man är i Key West. Visar dig i alla fall några bilder där ifrån, från Key West alltså (det hörs väl inte att jag är avundsjuk eller hur )
Ha det så bra( och meddela om jag ska skicka över några pengar till flaggor och" amerikanska vad du vill.") Många kramar från Sverige /Bitte
3 kommentarer:

Änglahem sa...

Meen...har hon inget bättre för sig over there?? Är hon lite stollig väninnan din?*fniss*...hon kanske bara skulle röra runt i ditt smärtade hjärta lite.....din stackare som inte fick följa med!!!! Hoppas allt är väl med Bitte ändå?!!!

Kramar, Ulrika

All Things Blue sa...

Elsker nu selv at være på langfart og alligevel gå på nettet. Især hvis man skal lægge hilsner på skønne blogs. Denne her hilsen kommer nu kun fra Danmark.
- sikke et skønt hus, du har fundet!

Karin Krut sa...

Åååh det är så skönt att vara tillbaka :) Och visst jag håller med dig att det är riktigt läbbigt att Halling ska hålla i sommartorpet *ryys* Gillar inte henne så hur ska det nu gå.. jag vi har ju iofs egna sommartorp och vid alldeles för svår Ernstabstinens får jag plocka fram mina gamla inspelningar av sommartorpet när det var som bäst. När söta lille ögongodiset snickare Mattias klättrade omkring och snickrade lite av varje och Ernst fortfarande var en i gänget :) Hmm... lite rödtjut och gamla sommartorpet... det blir bra då kan man spola förbi dom tråkiga avsnitten... ;)
Ha en jätteskön helg
Kram Karin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails