torsdag 8 maj 2008

Sådan är jag !!


Historien om vårt sovrum (bl a , det finns flera historier jag lovar )
Så här såg ju vårt sovrum ut före helgen .Det var kombinerat gästrum och (mitt )datarum.
Läste just på någon av kommentarerna att någon blev inspirerad att måla sin säng och då minns jag hur jag själv fick iden till det ( också från en blogg) . Från början var sängen , stolarna och skrivbordet i vårt sovrum, bruna och min man var väldigt förtjust i det bruna. Sen började bloggandet , inspirationen började flöda. Jag hittade massor av roliga bloggar, och det VITA. Sakta började jag se att det mesta vi hade hemma var mörkt och tråkigt. Jag tycker bäst om att påbörja arbeten när min man ligger på soffan och sover. (gör era det också ibland).
Plötsigt stod jag där med penseln och färgburken i handen, och MÅLADE skrivbordet.
Herre gud vad bra det blir tänkte jag , bäst jag börjar grunda sänggaveln också innan han vaknar , tänkte jag. Då finns det ju ingen återvändo. Sagt och gjort. PLÖTSLIGT hör jag steg ,
-Jaha målar du skrivbordet nu säger min man i förbifarten när han går förbi. MÅLAR du sängen också ? Ja det blir ju mycket bättre, sänger han sedan. Jag kunde andas.( det var ju ialla fall försent.) Han är snäll min man.(när han sover) Skojar.

7 kommentarer:

Jenny Oak Fae sa...

Vilken tur att din man är så förstående : )

Jag tycker att i princip ALLT blir snyggare i vitt!

Kram, Jenny

<3

Lavendelkvisten sa...

Hej!
Skönt att du har en sån förstående man! :)
Jag tycker också om New England-stilen och köpte nyligen en kudde med amerikanska flaggan. Jag mixar gärna vilt mellan stilarna, men grunden är mycket vitt.
Roligt att du tycker om min blogg! Det blir fler tips på inredningsbutiker i Skåne framöver, så titta gärna in igen!
Ha en bra pingsthelg!
Kram Åse

Jenny Oak Fae sa...

Jag har både vitlöks-gräslök & vanlig gräslök, glömmer dock bort dem ibland för de står i en rabatt, men ska helt klart börja ta lite på tex en knäckemacka : )

Kram, Jenny

<3

Anonym sa...

Grattis till de många läsarna mor :D
nu ska jag fortsätta följa hockeyn.

Där Rosor Aldrig Dör sa...

Det är verkligen stiligt med vitt! Jag funderar också just nu när jag läste ditt inlägg om inte jag ska ta och försöka måla våran dubbelsäng också..de är bra lockande kan jag bara säga *fniss*

Trevlig Pingst!
Kraaam Benita

Randi sa...

Ja, visst är det bra med förstående män ;)
Men visst är det konstigt - så fort man börjat måla en pryl, så fortätter man direkt på nästa. Man går omkring och letar tills man hittar ett lämpligt nytt projekt.
Önskar dig en riktigt skön pingsthelg!
Kram Randi

Unknown sa...

Lovely Room!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails