tisdag 13 maj 2008

Förvirrande lunch !!!

Idag satt jag och lunchade med en god vän. Hon berättade för ett tag sedan att hon och hennes man ska på semester till Florida , Ok det kan jag överleva, men idag berättade hon att de även ska till KEY WEST. Kan man överleva det att ens kompis ska till KEY WEST ?????
Om du vill kan jag handla något till dig , säger hon , snäll som hon är , men jag tvivlar på att hon förstår vad hon säger. Jag menar vad kan man be henne köpa , en amerikansk flagga , 5 X 3 meter, att tapetsera med. Eller vad ?? Helst skulle jag ju vilja att hon tag med sig hela KEY WEST, men det blir väl för mycket. Kommer inte att sova en blund i natt !!!!!
Kram på er /Bitte

9 kommentarer:

Änglahem sa...

Grattis till de 10 000 Bitte!!! Vad kul!!

Klart hon måste packa ned dig i en väska och ta dig med....självklart...eller?*fniss*
Jag hade också blivit grön av avund, vilken lyxlirare!

Ha det gott kära Bitte!
Kramar, Ulrika

Solsjö - Under en vind sa...

Så klart måste hon handla något åt dig!!! Helst en hel väska fylld med saker.....

Ha det bäst, kram!

Anonym sa...

Inte visste jag att jag rörde om så i din inredningshjärna. Ska ta många kort och hitta någonting fint någonstans i en av många butiker , jag LOVAR. Sov nu lugnt så ses vi i morgon.

Kram

Sjöboden sa...

Livet är bra orättvist!!!

ANETTESHUS.COM sa...

Det høres utolig deilig ut med en tur til Florida! (har vært der selv)Jeg skjønner godt du blir litt misunnelig når hun drar til det stedet der du henter (ser det ut som) det meste av din inspirasjon.

Så fint soverommet ble!
Og gratulerer med de 10 000!

Anette

sand mellan tårna sa...

hihi, vi brukar alltid dra mot asien, (reser mycket) men nu sa min karl att han var sugen på USA, då kunde barnen gå på alla parker, han ville till Florida, kanske hyra en bil ner till Key west... Jag bara log och sa, Musse Pigg we coming over!!

Ha en bra vecka och en flagga tar väl ingen plats om den är ihoprullad? hmm...

Mina barn kommer inte att få köpa gosedjur på disneyland, mamma skall köpa inredning för allas resväskor!! hehe... nej då... skojja bara

All Things Blue sa...

Min veninde skal også til Key West til sommer. Suk. Giv hende en ekstra kuffert og dit Master Card med...
Hav en dejlig dag!

All Things Blue sa...

Kære Bitte
Jeg har givet dig en award på min blog. Hav en dejlig dag!

A Seaside House sa...

Gratulere med award, den fortjente du, er alltid koselig å komme innom bloggen din. Høres veldig kjekt ut å reise til Florida ja... Ha en finfin dag iallefall:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails