lördag 2 februari 2008

VITT och SVART

Snyggt litet bord eller hur ? Det är snyggt och lantligt med det vita men en annan svart sak blir inte fel heller med mycket silversaker, det är fint det. Gillar den lilla tavlan också den är kul, man kan variera både bakgrund och bilder på den . (bilden kommer från House style. dk)
Idag ska vi på stor fest i grannstaden i ett mycket stort och vackert hus , ska se om jag kan smygfota lite utan att födelsedags kvinnan märker det.
Ha en skön helg på er allihopa Kram Bitte

6 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

Det är riktigt läckert med de svarta detaljerna, har dock inte lyckats införa dem här hemma....Men vem vet det kommer kanske....Ha en fortsatt skön helg! Kram!

Hoppas givetvis på smygbilderna....

Anette sa...

JAg håller med dig. Svarta detaljer kan vara riktigt läckert! Din bild är ett praktexempel på detta
nellie

Eleonora sa...

Jätteläcker bild! Du har en så fin och trevlig blogg - det är alltid så mysigt att titta in till dig - även om jag kanske inte alltid lämnar en kommentar.

En riktigt skön och fin söndag önskar jag dig. Kramar

Randi sa...

Läckert med det svarta. Jag har skaffat en hel del svart till mitt orangeri, eftersom vitt blir för skarpt i så mycket ljus. Men det tog ett tag innan jag kunde njuta av det.
Men tillsammans med mycket vitt är det ursnyggt.
Önskar dig en skön vecka!
Kram Randi

DRÖMHUSET sa...

Hejsan :-)Snyggt med lite svart till vitt och silver tycker jag med! Kanske man skulle våga sig på att lacka konsollbordet svart ändå?! House Style har så mycket fint!
Hur var Turkiet annars (förutom värmen *ha ha*) tyckte du? Var maten så god som många säger och finns det något i inredningsväg som är värt att släpa med sig hem? Du ser, kan inte ens åka på en solsemester utan att fundera på vad kag kan shoppa i inredningsväg ;-):-D
Önskar dig en härlig vecka :-)
Kram Sofie

White Season sa...

Vilken fin bild, svart är snyggt som kontrast! Tusen tack för dina alltid så gulliga kommentarer. Kram Malin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails