torsdag 28 februari 2008

Någon som har en formel för oflyt ?

Det är ju självaste.......när man väl har klättrat sig upp ur gropen , och känner sig lite inspirerad att hitta på lite kul . Vad händer då ? Jo då biter jag av en tand, hur kul är det att lägga alla kulpengar på tandläkaren . Ibland är det som förgjort, som om man hamnar i cirkel av oflyt.
Men gud tröstade mig i alla fall i soprummet och gav mig en vit påskhöna , säger som vanligt , Hur kan man kasta en så söt VIT höna ? Nåja kanske det blir lite flyt i alla fall. Kram /Bitte

8 kommentarer:

Jenny sa...

Vilken otur med tanden. Men hönan var söt!

Randi sa...

Du ser - visst har du även medflyt. Det är ju den söta hönan bevis på.
Tack för din kommentar och jag ska försöka besvara din fråga.

Om du sått vallmofrön nu i år och ännu inte fått några små groddar, så är det helt normalt.
I mars sår jag vallmo i sandblandad såjord. Fröna är ljusgroende, vilket kräver att du sår ytligt. Låt dem stå inne ett par veckor. Om de inte börjat att gro inom tre veckor, så flyttar du ut dem. När det blir varmt så börjar de förhoppningsvis att gro.
LYCKA TILL!
Kram Randi

Anette sa...

Vilken otur! Jag har på tungan att säga "bit ihop"...;)
Ha en bra dag!
nellie

Jenny Oak Fae sa...

Vad trist med tanden :(

Men, hönan var verkligen fin :)

Kram, Jenny

<3

Karin Krut sa...

Ja ibland känns det bara som om livet går i uppförsbacke hela tiden. Det är bara att streta på och ser du, du fick en liten höna som uppmuntran :)
Ha en skön torsdag
Kram Karin

Solsjö - Under en vind sa...

Lite tröst i allt eländet iallafall för fin var den!!! Styrkekramar!

A Seaside House sa...

Så kjedelig, er så dumt og så dyyyrt med tannlege. Gleder meg til å se vasken din. Kjempefin høne du fant, sånn har jeg også lyst på! Ha en god helg:) Klem Camilla

Kristin sa...

Hej du,
stackars dig med tandont nu också. Det är för ruskigt, både att ha ont och ruskigt dyrt. Min man har precis fått rotfylla en tand och det har tagit månader och tusenlappar att få det färdigt, men vad gör man, man har ju inget alternativ, det är bara att betala och se glad ut.

Du ska se att det nog snart vänder, du hittade ju den söta hönan i alla fall, alltid något! Den var jättefin, och vilka härliga ägg - älskar den färgen!!! - som låg jämte.

Jag hoppas du får en bra helg i alla fall och att fler fina fynd kommer i din väg!

Kram!
Kristin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails