fredag 29 februari 2008

VATTEN !!!!!

Dagens bild hör ihop med dagens och gårdagens OFLYT. När jag kom hem från tandläkaren igår FANNS DET INGET VATTEN =OFLYT (ande). Det är inte sant tänkte jag, klockan var 17.00. När klockan var 19.30 såg jag på internet att vattnet var avstängt i hela stadens centrum !!!!
Vet ni hur det känns att gå och lägga sig törstig , smutsig och med nästan oborstade tänder ?
I morse vaknade jag och skulle iväg till jobbet, INGET VATTEN, håret står rakt ut som man har sovit i elektriska stolen under natten, INGET KAFFE !!!!!!!!!!
På något vis känns det som jag börjar vänja mig vid oflytet.
I alla fall vill jag visa i detta vatten sammanhang min underbart söta vattenkran på landet, tog t o m ett litet kort på den i somras .På den ena "ratten" står det COLD och på den andra står det HOT. Just för tillfället skulle jag bara vilja ha vanligt VATTEN . WOPS nu låter det som det rinner. Måste passa på att diska innan det försvinner igen . Ha en skön helg. Kram /Bitte

9 kommentarer:

Jenny Oak Fae sa...

Jag vet hur det är att vara utan vatten...inte kul alls! Jag och mina grannar delar på en egen vattenbrunn, och går strömmen, så har vi heller inget vatten, detta har hänt ALLDELES för ofta :(

Hoppas att du får tillbaka vattnet snart, för när man är utan blir man totalt handfallen!

Kram,Jenny

<3

Änglahem sa...

Vatten!!!! vi har fått tillbaks vårt!! Duschen är lagad!! Jippie!!!

Oflyt jaaa...fick tröstande ord idag om att de brukar komma i tretal...så nu måste vi väl få en faslig massa flyt nu Bitte?!!!

Skulle någon kasta den söta hönan??!! folk är galna!! Tur för dig!!!

Ha en bra helg!!!
Kramaar
Ulrika

Linnéa sa...

Inget vatten? Usch! Jag vet hur det känns. I gamla huset var det koppar i vattnet, så jag som blond fick tvätta håret hos alla vi känner i stort sett, hihi. Tack för din fina kommentar i bloggen! Det värmer så. Du har själv ett fantastiskt hem och en fantastisk blogg! Älskar ditt skrivbord i blogghörnan! Och jag gillade verkligen vad du gjort med spegeln ovanför köpmansdisken. Lite text och vips, så blev det härligt New England!!! Underbart! Ha en underbar helg! Kram// Linnéa

DRÖMHUSET sa...

Nej vilket oflyt, vet hur det känns att vara utan vatten och el! Då längtar man efter en varm skön dusch som bäst med ;-) :-) Och kaffet ska vi inte praaata om...
Snygg kran du har på landet!

Näpp nu ska jag åka till jobbet, jobbar hela helgen*tråk*

Önskar dig en lugn, skön helg!
Kramar Sofie

Kristin sa...

Hej!
JA - förstår din frustration!!!! Vi bor på landet och nu i stormiga tider så går elen titt som tätt. Då innebär det att vattnet inte funkar (eftersom det pumpas upp med en eldriven pump). Vi har nästan ständigt upptappat vatten på dunk och i kastruller just nu för att inte bli överraskade av att strömmen går. Annars klarar vi oss bra, har vedspis och kakelugn så vi kan både laga mat och hålla värmen, men just vatten är svårt att klara sig utan...

Vi har likadan kökskran, jag antar att det är en Mora Classic? Vi har en kran i samma serie på toaletten också, jag gillar dem, de är lite gammaldags... :-)

Hoppas resten av helgen blir bättre!

Kram Kristin

Solsjö - Under en vind sa...

Vilken otur!! Hoppas att det är tillbaka nu så du har kunnat vara som vanligt igen! Kram!

Karin Krut sa...

Kranen är jättefin! Visst är det pest att inte ha rinnande vatten. Man inser plötsligt hur bra man har det :)
Ha en skön lördag
Kram Karin

Staket & Designkonsulterna sa...

Det lät inte kul att vara utan vatten...då blir man ju extra sugen på det när det inte går att få.
Fina bilder du visar och ha en bra söndag.
Kramissar / Annelie

Magdalena Martin sa...

Vad vore livet utan vatten, förstår precis- hoppas verkligen det löser sig snart! Nä va ledsen jag blev när jag läste om Ronja, fy vad sorgligt! Verkligen stora kramar till dig och hoppas dina andra hundar hjälper till för att gå vidare.

Ang det du skrev, ja fy om våran Nelson hade ...vill inte ens tänka tanken, hade nog stängt ner hela bloggen och halva mitt liv, vi har ju inga barn så han betyder verkligen allt för oss.
Det är nog bara vi hundmänniskor som verkligen förstår hur mycket dom fyrbenta varelserna betyder i ens liv, märkligt att dom blir så starka karaktärer för en :)

Nädu, jag är mest allmänt överarbetad för tillfället och vimsigt, tankspridd i huvudet av allt jobb, men visst är det kul! önskar jag hade mera tid bara :)
Tills vi hörs igen, må så jättegott och sköt om dig och dina.
Varma hälsningar och kramar
//Magdalena

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails