onsdag 14 januari 2009

Mera våryra !!

Idag gick jag en sväng på stan för att se om det kommit in något nytt och vårfräscht, men icke sa nicke . Tänk vad konstigt det är , julsakerna kan de ta fram flera månader före jul , men vår nyheterna verkar ta tid VARFÖR ???
Det är ju nu vi vill se något nytt när man precis har rensat undan julen.
Vill ha någon härlig kontrast färg till det vita och det svarta ( kontrast färg förekommer bara i kök och sovrum ). Funderar på något åt det blå hållet (jag dras visst alltid åt det blå hållet när det våras). Men problemet är ju att hitta rätt färg som passar till det svarta också.
Men det här köket såg ju fint ut (bilden kommer från Sia )
Ps sängen blev vit igen , (tack för hjälpen Jenny ) alltså den var jättefin svart , men tyvärr för svart för vår och sommar.
Kram på er och har ni synpunkter så är ju det roligt. Bitte


9 kommentarer:

mitt skärgårdsliv sa...

Ja konstigt att det tar tid att lägga fram allt vår nytt man vill ju ha det NU :) Blått är fint och passar bra till våren och sommaren en färg jag kanske satsar på i nåt hörn hemma! Fina bilder du hittat!

charm design sa...

Nydelige bilder du viser.Alle er vist litt vår yre rundt omkring i blogglandia.Jeg har vært på litt vår jakt i butikkene i dag,men finnes stort sett bare gamle varer og salgsvarer fortsatt.Man får smøre seg med litt tålmodighet.

Anonym sa...

Här i Linköping tycker jag nog att de har börjat plocka fram lite vårnytt! Jag kan tipsa om ljust limegrönt som kontrastfätg. Ger en härlig frisk vårkänsla och går bra med den lantliga stilen"

Rose Love sa...

Å sååå vakkert!
Titt gjerne innom "nye" meg..

alicelilly sa...

God kväll på dig!
Du, om någon har alltid fina bilder att titta på. Blått är fint, speciellt ljusljus blå tycker jag. Håller med dig om "vårproblemet" ute i butikerna-man vill ju ha mysiga körsbärsgrenar och annat vårigt i varenda hörn NU!!!
Kram på dig!

Anonym sa...

Hej Bitte! Jag försökte ringa dig men kom till någon som hette Jarl? Vi måste ha tagit fel nummer. Gud så fin bloggen har blivit! Så himla kul! Jag saknar dig! Massor av kramar från Anna <3

Där Rosor Aldrig Dör sa...

Hej Bitte!
Visst är det så, man vill gärna ha lite vårtecken i inredningen NU med de samma hihi =)

Hoppas att allt är bra, efter alla helger?!

Önskar dig en fin helg!
Kraam från Benita

Anonym sa...

Nice header, cosy cushions and great pictures again you show in here!

AGENT 77 sa...

wow så vackert..lääängtar till vår..kram E

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails