tisdag 12 augusti 2008

Sensommar låter bättre än tidig höst

Visst är det mysigt med lite kvällsmörker. Sitta ute med en pläd och massor med lyktor.
Men jag är ju inte riktigt färdig med sommaren , jösses jag har ju inte hunnit någonting mer än att gräva nästa års kryddland. Förstår inte var sommaren försvann.
Tapetseringsplanerna är över , jag har redan rollat. (nästan klart, glömde ju rollerskaftet på landet så det blev upp och ner för trappstegen , men hallå vilka benmuskler det blir.
Kommer lite före och efter bilder i nästa inlägg ). Hoppas ni har det bra . Kram på er. Bitte

7 kommentarer:

Vardagstugg sa...

Håller med om att sensommar låter mycket bättre än tidig höst!

Så mysigt att börja tända lite ljus och lyktor, både inne och ute =)

Annelie

Änglahem sa...

Sommaren är INTE slut!!! så det så!! Så kan det väl ändå inte vara?? Näääee.....

Bra med lite muskelträning!!*tihi*, alltid bra när man kan klämma in lite motion i vardagen.

Ser fram emot att få se!!...


Kramis, Ulrika

På andra sidan väggen sa...

Ja, visst låter det bättre med sensommar! Fast jag ska erkänna att jag brukar vara rätt lycklig när hösten kommer också, just för att man får tända ljus och mysa. Men var sak har sin tid och än är det tid för sommar :-)

Ska bli kul att se lite före och efterbilder! Jag skulle också vilja tapetsera, men brukar också fega ur.... det är ju liksom lättare att måla.

Kram,
Ann

E* sa...

Länge sen jag var här! Å vilken fin Blogg header du gjort!!! Super inspirerande! Ja, just nu kan man känna lite så: Var tog sommaren vägen? jag som skulle hinna/göra så mkt...men men sen sommaren är kvar & snart kommer mysiga hösten med en massa innepul!/Kram

Anonym sa...

Mysig bild :) Kanske vi kan få det så på Lördag! Är det något du kan ta med då så är det kanske en fleece filt eller dylikt ( har bara 2 stycken )i fall du är frusen förstås :)
Då ses vi
Kram

Eleonora sa...

Vet du, när kräftorna kommer - då är det sensommar! Tycker jag i alla fall. Men tiden går ju så fort numera, så det är nog höst i övermorgon!

Fast det brukar ju bli varm och brittsommar lagom till skolorna ska börja, så vem vet....?

A Seaside House sa...

Ja det gikk litt fort med sommeren, men her er vi iallfall lovt sommervær denne helgen, så får vi nå se:) Gleder meg til å se bilder fra tapetseringen. Ønsker def en finfin helg:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails