onsdag 6 augusti 2008

Galen i svart (och vitt)

Ibland blir man alldeles överfallen av inspiration, till allt möjligt. Just nu är jag överfallen av mycket mera svart (mitt i sommaren ??) och tapetsering. Jag vill tapetsera men vågar inte. Kanske jag skulle ordna med en liten blogg träff i mitt vardagsrum. Jag vet hur duktiga ni är där ute i cyber space. Skämt å sido hur svårt är det ?? Vilket är bäst vanliga tapeter eller easy up (heter det så ?) Bilden ovan tror jag kommer från Costal living, tycker det är jättesnyggt.
Kom gärna med goda råd. So long / Bitte

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hej du arbetande vän :)

Du ska få ett tapetråd av en icke inrednings expert :) Jag säger bara easy up ! Vi gjorde det (hm) i vårt sovrum och det var hur enkelt som helst, även att det var mönsterpassning så var det helt otroligt lätt. Då kan DU inte misslyckas när JAG lyckades ( med hjälp av Janne förstås )Ha dé tills kräftorna .

Kram

All Things Blue sa...

Jeg har aldrig sat tapet op - så skriv og fortæl, når du har prøvet det. Så kan det være jeg også forsøger mig.
Mange hilsner!

En mammas drömmar sa...

Easy up, inget snack om saken. Tapeterna är mycket mer hållbara i non-voven, enklare att skjuta i rätt läge (papper går gärna sönder...). Dessutom slipper du stå och kladda på tapetbordet.
Det går så mycket snabbare!
/Kia

A Seaside House sa...

Åja helt enig, synes også svartog hvitt er kjempefint sammen!! Lykke til med tapetsering:O)

Där Rosor Aldrig Dör sa...

Hej!
Tyvärr kan jag inte heller tapetsera,men de vore kul att få prova någon gång..men jag vågar inte försöka inte nu i varje fall.

Tycker också att det kan vara fint med lite svarta föremål till allt det vita. Jag har sagt till sambon att jag vill ha en svart toa sitts till den nya lilla toan som vi håller på å bygger upp i fritidshuset. Det ser lite franskt å gammalt ut tycker jag.

Ha en fortsatt skön helg Bitte!

Kram från Benita

Anette sa...

Svart och vitt är verkligen läckert! Jag är tyvärr ingen expert på tapetseringsområdet...brukar (tyvärr) vara maken som sköter det! Skulle dock vilja kunna...
Ha en skön söndag - kramar nellie

Eleonora sa...

Klart du ska våga tapetsera. Har bara prövat "vanliga" tapeter och är man bara noga och kladdar på mycket klister, så går det "lätt som en plätt". Easy up vet jag inget om, men det låter ju enkelt i alla fall. Lycka till!

Bilden på skrivbordet är superfin!
Ha en fin söndagseftermiddag!

Karin Krut sa...

Jag måste hålla med om easy up, det är guds tapetgåva till mänskligheten ;)Och du, jag kommer som ett skott till din bloggträff ;)
Ha en skön söndag
Kram Karin

Sjöboden sa...

Hejs!

Guud vilket snyggt blogghead du har gjort! Proffsigt!

kram C

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails