söndag 3 augusti 2008

Födelsedagsfest eller......

Idag är det min yngsta sons födelsedag 16- år, och som alla föräldrar uttalar vi orden HUR KUNDE DET GÅ SÅ FORT !!. Så idag blir det saft och jordgubbstårta.( Oss emellan så hade ju jag velat vara på en stor aktion i skärgården , som är just IDAG. men jag förstod ju att det knappast ens skulle hjälpa med mutor. Jag förstår inte att tonåringar är så tråkiga och inte vill fira sin födelsedag på en aktion som är så spännande , det skulle jag ha velat göra om jag fyllde år.)
Ja ja sådant är livet, som tur är vet jag ju inte vilka saker jag missar. Kram på er /Bitte

5 kommentarer:

Änglahem sa...

Jaaa du Bitte, vilken märklig 16-åring du har!!!*haha*....vill han inte gå på auktion?*hrmmmm*....*fniss*...men det är synd om hans mams ju!!!

GRATTIS till sonen!!

Ha det gott!
Kram, Ulrika

All Things Blue sa...

Til lykke med sønnen! Jeg synes også det går alt for hurtigt.
Mange hilsner!

En mammas drömmar sa...

Hihi, de där auktionerna och annat tjafs som vi vill gå på, de får vi nog vänta med tills kidsen är utflugna...och då är vi väl barnvakter till våra barnbarn när det anordnas något....
Kram
Kia

Solsjö - Under en vind sa...

Hoppas att ni hade ett härligt firande och att din sommar varit härlig! Kramar!

Eleonora sa...

För en 16-åring leker ju livet - vad tror du en auktion ger? - haha, men han blir ju större han med och då kommer han att minnas att föräldrarna "sprang jämt på auktioner" - då kanske det lockar? Vem vet?

Gillar din blogg, har varit inne flera gånger men nu får du även ett svar. Ha det gott vännen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails