måndag 30 juni 2008

Sommarduell

I kväll börjar äntligen Ernst sitt sommarprogram, det blir väl som en duell mellan sommartorpet och Sommar med Ernst , eftersom bägge börjar kl. 20. Men vi vet ju redan vem som vinner.
Vet att en del har svårt för Ernst , men jag tycker nog att han kommer med mycket inspiration , som varken är dyr eller konstig.
Nej jag ser fram emot att krypa upp i soffhörnet en sådan här regnig kväll . Kram på er /Bitte

6 kommentarer:

All Things Blue sa...

Heldige dig! Sådanne programmer har vi ikke rigtig i Danmark mere. TIl gengæld får vi heller ikke regn i denne uge :-)
Mange hilsner!

På andra sidan väggen sa...

Visst är det lite typiskt att de ska lägga programmen samtidigt, de kan väl tänka på oss inredningsnördar ;-) Fast visst blir det en lätt match, Ernst vinner med hästlängder! Ska erkänna att jag hade lite svårt för honom tidigare, men nu tycker jag att han är helt underbar. Hörde en intervju med honom på Radio Stockholm för några veckor sedan, då "växte" han ännu mer,han har ju en så himla skön inställning till livet :-)

Ha det så bra!

Kram,
Ann

Hjortgården sa...

Vad bra att du påminner mig . tur att jag stänger butiken precis 20.00 - då skall jag bänka mig framför favoriten. Har ju t o m snackat med han då vi var med på samma mässa - han var urtrevlig ... och snygg!

Kram Maud

Sjöboden sa...

Japp, Ernst vinner lätt, jag gillar livsnjutar-stuket. Inte så intresserad av murbruks konsistens eller limfärgs sammansättning... ju.

kram

Fifi Flowers sa...

Your blog is perfect for our 4th of July celebration!

Jenny Oak Fae sa...

Ernst program var UNDERBART, blev så glad när det var från Österlen !!!

: )

Kram, Jenny

<3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails