tisdag 15 januari 2008

Take the time to smell the roses

Visst är det sant ! Tar vi oss verkligen tid att dofta på rosorna?
Var inne på Randis blogg "Bland rosor och tistlar" och tittade på hennes vackra bilder och fick mig dagens tankeställare.
Jag pratar ofta om Carpe Diem och om carpe diem dagar ,som är mitt favorit uttryck, om dagar som man verkligen fångar. Men just NU när jag satt och tittade på Randis fina gråa fågelbilder, blev jag så "djup"och tänkte för mig själv , tänk vad snabb jag är att drömma , drömma om tallrikshyllor och ljusblått på landet, men är jag lika snabb att njuta av nuet.Oj oj oj det blev för djupt eller hur ? Men ni är mina vänner och jag vill verkligen att ni ska
"Take the time to smell the roses" För alla ni som blev förälskade i schablonen så finns den på
Country by mail.se Kram /Bitte5 kommentarer:

pudelflicka sa...

Jag tycker som du att man blir helt varm i hjärtat när man ser Randis underbara bilder. Hon är en otrolig duktig fotograf.
Du har en trevlig blogg !
Hedvig

Lilla Blanka sa...

Randis bilder är ljuvliga tycker jag med..och det är tankvärda ord du skriver i ditt inlägg..man hetsar ofta och tänker framåt så ibland glömmer man av nuet, och de sär små underbara ögonblicken..som bara är just då :)
Ja nu blev jag djup jag med hihi, men det är bra att få sig en tankeställare då o då...
Kram
Mia

A Seaside House sa...

Det er alltid bra med en påminning om å huske på alt det bra vi har her og nå, ikke bare alt vi ikke har:) Alltid koselig å komme innom den fine bloggen din:)

Eleonora sa...

Ibland är det så bråttom och så mycket ska ske mer eller mindre samtidigt - att man glömmer bort att njuta av det mest påtagliga - det man har omkring sig. Men det är väl bara mänskligt antar jag.

Idag gläder jag mig åt nyinköpta vita tulpaner som faktiskt doftar lite men som "krispar" mycket! En ren och enkel glädje. Kram till dig

Randi sa...

Men...så rörd jag blir. Läser dessa fina ord först nu. Sökte bloggar, som skrivit om mig för att göra en lista på bloggen. Tusen tack - blir helt varm i själen!
Kram Randi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails