onsdag 16 januari 2008

Stjärnor igen

Stjärnor är alltid fint ! Men på den här bilden tyckte jag huvudgaveln var så häftig. Grått fårskinn, säkert ska det inte vara äkta. Inte dumt eller hur???
Idag var jag en sväng på myrorna och hittade värsta lampfyndet (bra eftersom jag inte hade några innan sa min man, undrar vad han menade med det ) men det ska ni få se en annan dag.
Bilden kommer från NOGA UTVALT. Ha det / Bitte

4 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

Liknande överkast har sonen men i blått/beiget, fint med stjärnor!!

Orden i schablonen nedanför har jag över mitt fönster i matrummet! Jag beställde det hos My first room, lite lägre pris.... Varje dag läser jag mina rader....Take the time to smell the roses.....Nu vill jag ha ett väggord i vardagsrummet, men vet inte vad! har du något tips! Må gott, kram!

Anonym sa...

Hallå, vad många fina sovrumsbilder du hittar. Gillar verkligen den lurviga sänggaveln. Den vore väl underbar emot en vägg av vit panel? Hur skulle det gå med ett sådant mysigt sovrum, jag som har svårt att komma upp ändå på morgonen när sängen känns så skön /Annika

A Seaside House sa...

Veldig fint med stjerner i grått og hvitt, og myk og god sengegavl når en skal sitte og lese litt på kvelden...Ha en fin kveld:)

Anonym sa...

Nu var det många dagar sen jag var "inne" på din blogg . Du säger många kloka ord min vän, synd bara att man inte alltid lever upp till dem.Ja idag var vårkänslorna borta igen :( men de återkommer väl så småningom igen.
Ha en fortsatt bra helg ( fast du jobbar )

Kram

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails