fredag 16 maj 2008

Roligt att blogga !

I dag hittade jag snygga saker på Bloominghome.se. Det var faktiskt en riktigt bra sida , med många snygga saker. När jag hittar snygga saker vill jag ju gärna dela dem med er. Det är så jättekul med bloggen tycker jag. Man får mycket inspiration, många vänner (fast vi inte ses). Och man kan fastna i timtals , som jag gjorde igår kväll . Ville byta rubrik , ville byta mall, men som ni ser blev det inte så mycket ändringar. Men jösses vad kul jag hade.
Kram på er allihopa och ha en skön helg (själv ska jag jobba IGEN) /Bitte





17 kommentarer:

sissabo sa...

Å vilka fina saker! Måste kolla in den sidan.
Ha en skön helg
Hälsn Jessica

Jenny Oak Fae sa...

Jättefina saker!!!

: )

Kram & trevlig helg!

/ Jenny

<3

Änglahem sa...

Jobba denna helgen med?? Eller är det bara som det känns att du nyss jobbade helg?...mitt minne du vet...inte det bästa!

Jaa visst har dom mycket fint på Bloominghome....det där sista tidningsstället har jag nog missat, får ta mig en liten titt tror jag.

Hoppas att du får en skön helg, trots jobb!
Kramar, Ulrika

ANETTESHUS.COM sa...

Hei igjen!
Jeg har maken til de lyktene du viser bilde av øverst i innlegget. De andre tingene var også kjempe-fine!

Ha en god helg!
Klem Anette

ANETTESHUS.COM sa...

Og forresten .. et tips! Går du inn på sunset.se finner du en kjempe-smart nett-regner som viser antall besøkene hver dag, ikke antall treff:)

Klem Anette

Lavendelkvisten sa...

Grattis till 10000 besökare och utmärkelsen!

Jag håller med om att folk nog inte riktigt förstår vad de säger när de erbjuder sig att köpa saker med sig hem från t ex USA, som din vän gjorde. Det kan rent av vara farligt att säga så till en inredningsgalen människa, eller hur! :-) Det finns ju så mycket man vill ha!!!

Jag håller också med om att det är otroligt roligt att blogga och att man lätt blir "beroende" av det. Det finns ju så många härliga bloggar som man blir inspirerad av.

Ha en skön helg!

Kram Åse

Anonym sa...

....och vi tycker att det är roligt att du bloggar...Ha det bra på jobbet i helgen /Annika

Solsjö - Under en vind sa...

Vilka fina saker det finns överallt på nätet! har varit inne på den sidan nån gång, men faktiskt aldrig handlat...än....hi hi...

Hoppas att du haft en bra arbetshelg! Kram!

Tiril sa...

Heisan Bitte.
Din blogg blir bare kulare og kulare,
herlige ting du viser.
Nå går det mot leggetid hos meg, så jeg sier bare god natt.

Anette sa...

Jättefina bilder! Den butiken har jag nog missat...
Ha en bra måndag!
kramar nellie

StrandviksVillan sa...

Verkligen fina saker dom har! Jaa, ibland växer man nästan fast i stolen när det är så kul att blogga och läsa andras bloggar! Börjar nästan känna att inget händer här "på riktigt" utan bara i min fantasi, för där händer massor!!
Ha det gott! ~Anki~

Anonym sa...

Jag har just bestämt mig för att blogga inredning och lite sånt jag med förutom fotosidan jag har :D

sand mellan tårna sa...

Helt underbara tidningskorgar/ställ. Börjar genast fundera på om jag skall snickra sådanna också.... det rä det jobbiga med mig, ser jag något fint som är gjort av trä, så skall jag genast hem till Pappas snickarverkstad och börja såga och måla och fixa.... men de där ställen såg inte så svåra ut.... Hmm... 1000 projekt!!

och visst är det superkul att blogga.... Me like!

och en sak till, din rubrikbild är supersnygg!

Kram L

Villa Humlebo sa...

Håller med om att dom har mycket snyggt! Jag har en lång önskelista där!
Nu ska jag kolla in resten av din blogg! Varmt Välkommen o kika in till min!
Kram Mia

Anonym sa...

Snabbare än så här går inte att svara....hihi, men jag har just loggat ut för ikväll, nu skall jag mysa framför tv:n ist.

Jo, båten... har jag gått och spanat på hela våren i en av våra vinterstängda shoppar. och nu har shoppen öppnat hlger, så jag gick in och sa, om den inte är för solblekt (den har stått i vårsoligt fönster) så vill jag köpa den. Tjejn i butiken tittade trött och sa, -Det är den sista så du får den för 59 kronor!!!!

Ibland skall man ha tur. Så tyvärr kan jag inte köpa en åt dig, och tyvärr fanns den inte på nätet där jag annars älskar att shoppa loss.

Kram och Godnatt... Från l (med en massa sand mellan tårna) som inte orkar logga in igen.

Änglahem sa...

Morgon Bitte,

Jag satt ner nästan en hel halvtimme igår vid soffbordet!! och tittade på det för TV:n var då inget att glo på! Försöker att andas imellanåt...men då kommer jag på nåt jag måste göra!!! Kan knappt sitta ner fem minuter och fika i trädgården.....plötsligt så ser jag något som måste åtgärdas...BUMS!...som ett litet ogräs som dykt upp!! Jag vet jag är lite tossig!! Tack för ditt fina berömm!

Ha en skön tisdag!

Kram, Ulrika

A Seaside House sa...

Denne butikken må jeg også se på, sånne lykter var jo bare helt perfekte:) Ha en finfin dag:O)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails