måndag 22 november 2010

Artwood

Jadå jag faller för den här stilen också. Skinn och indianer det häftigt ! Och lampan den är ju för snygg. Har just inhandlat en brun pälspläd . Köpte faktiskt metervara så det blev en bra bit att sno in sig i (3 meter !!!) (och en svart också det är bra att ha hi hi ) Inhandlade också en ursnygg lampfot i trä på loppis för en tjuga , det är ju kul. Tur att det finns mycket billigt på loppis så man kan byta stil ofta , det är ju också roligt (som ni vet ). Tänkte ta några bilder någon dag när det finns ljus om den dagen kommer. Kram så länge /Bitte (snart snart blir det ljusstakar och stjärnor och det är ju också kul)

8 kommentarer:

mitt skärgårdsliv sa...

Så mycket fint på den bilden.... en pälspläd står på min vill ha lista. Man kan fynda så mycket fint på loppis och ibland kan man förvandla gamla saker med lite färg :) Ha det bra!

Hellohello baby sa...

WOW! Indianerbildet er en eyecather!
Herlig inredning.

sara sa...

En pälspläd står väldigt högt upp på min önskelista just nu! =)

Tina sa...

Så inspirerande bild, love it!
Skulle vara jättekul att få se lite bilder från ditt hem!

design traveller sa...

warm, cosy and beautiful.. perfect!

Design Elements sa...

really beautiful. Wonderful vintage pieces. I like the chandelier.

Annaewa sa...

Hej Bitte!! Otroligt häftigt sovrum och pälspläden och allt :)) me like!! Och för att inte tala om din bild högst upp..HOME SWEET HOME..Jättesnyggt hur har du gjort? Vill oxå ha så :))texten va ursnygg!!
Ha en jättefin advent!!
Kram annaewa

Annaewa sa...

Hej!!Hjälp Bitte Schön! Min blogg är borta..satt typ o lekte lite:)och vips..gone!! Funderar på att öppna en ny, vad tror du om det? Skulle vilja ha din mall:), får man lov?
Ha det gott återigen! Kram

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails