torsdag 13 augusti 2009

Sovrummet igen !!!!!

Nu håller jag verkligen på att få hjärnsläpp. Som ni kommer ihåg sedan tidigare bytte vår yngsta son och vi sovrum. Jätte kul och jätteinspirerande tänkte jag då. Nu ska vi göra något nytt.
Glad i hågen åkte Prillan och jag till Stockholm för att shoppa , och där klev jag in på Spiti, och där har jag tydligen fastnat . Dag efter dag försöker jag att få till vårt sovrum i Spiti stil.
(bilden ovan kommer från sköna hem och den är så mysig )

Men det går inte jag får inte till det och känner mig fruktansvärt frustrerad. Gång efter gång går jag in på Indiska och ser kuddar och överkast i de vackraste färgerna men kommer inte till skott. Hela mitt vuxna liv har varit vitt och svart och silver och plötsligt är jag fullständigt kär i
t e x LILA , GRÖNT och till min egen fasa ORANGE. Om ni har ser några fina inspirationsbilder i den stilen kan ni väl tipsa (om nu det hjälper )
Men i alla fall vem vet plötsligt så händer det säger ju reklamen Kram Bitte


4 kommentarer:

~Peos liv och drömmar~ sa...

Vad tråkigt att det inte blir som du vill. Men som sagt plötsligt så händer det och allt faller på plats. Önskar dig lycka till.
Ha en trevlig helg.
~Kram Carina~

alicelilly sa...

Jag tycker att det låter underbart med de färgerna! Har haft vitt så länge nu att det börjar bli tråkigt, färg gör människor glada!
Du får säkert till det jättefint när du är klar.
Kram och trevlig helg!

Eva sa...

Hej Länge sen JAG hade någon kommentar. Äntligen blir det lite liv i luckan eller ? Du har det nog så himla fint som det är, men slå till med färgerna du . Härligt !!!!!!!
Ses i veckan Kram

Hellohello baby sa...

Hei! Så plutselig dette innlegget ditt. Hvis du fortsatt er glad i disse fargene må du gjerne ta en titt inn til meg, jeg elsker asiatisk interiør. Håper du ser dette selv om det er på et gammelt innlegg.

Hilsen Malena :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails