onsdag 8 juli 2009

Wow vilken dag !!!

Igår hade Prillan (min väninna) och jag ett eget Stockholm maraton race. Vi landade med buss till Stockholms cityterminal på morgonen och första etappen gick till Norrmalm, där fika och ciabatta bröd intogs. Sen mina vänner var det full fart. Etta var CazamiSwedenborgsgatan. Säger bara WOW så häftig affär. (Bilden ovan kommer därifån). Sedan blev det Östermalm och Dis och Hansmikaels.
Och sedan blev det några andra shoppar. Och sedan blev det Spiti och då nästan dog jag av alla färger och kuddar och metall lampor och PUFFAR. Det var som att komma in i en annan värld.

Efter den upplevelsen var vi tvungna att vila och äta lunch, Och sedan bar det av till Årstiden och Ambiance och avslutningen hade vi på MathildePK huset. Åh my god jag såg Day home kuddar (som jag har i rubriken) på riktigt !!! (inhandlade förresten (tro det eller ej) en ljuslykta att hänga i fönstret där, och det var faktiskt precis vad jag behövde i livet)
Hade gärna köpt ett par puffar , ett brickbord , en matta och ett hundratalet kuddar på Spiti men jag vet inte vad Swebuss hade sagt om det.
Nej du Prillan på nästa Stockholmstripp blir det hyrlastbil från Statoil.
Kramar från en Bitte med träningsvärk i benen


2 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Måste bara skriva och erkänna:
Aaaaavundsjuk ja e så aaaavundsjuk!!
Jag vill ju också besöka alla dom där butikerna!

Ha det bra! Kramis!

DRÖMHUSET sa...

Hejsan Bitte!

Ahh låter som en heeelt ljuuuvlig dag!!! Underbara bilder med mycket fint, de där Anna O kuddarna är jag lite kär i faktiskt *fniss*
En sån där dag skulle jag också vilja genomföra, helt underbar butiker du besökt, med en massa härlig inspiration!

Vill önska en fortsatt trevlig sommar!

Kram kram Sofie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails