lördag 14 februari 2009

Lantliv inredning.se

Har en mahogny byrå med marmor skiva stående i förrådet . (exakt samma som den här fast brun alltså ). Den kommer säkert alltid att bli stående i förrådet så länge den är brun.
Har många gånger diskuterat saken med min kära vän Prillan , men då skriker hon ,ALDRIG över min döda kropp. - Bitte man får inte måla en mahognybyrå !!!
Men visst får man väl det (om gubben sover ). Men man kan ju inte måla marmorskivan tyvärr, så då får man väl köpa en annan skiva i ett annat material.
För visst är väl den här snyggare vit än en gammal tråkig brun. Kan vi göra en röstning på det ?


Här kommer ytterligare en söt bild från Lantlivinredning.se.
Kram på er och glöm inte rösta (alla utom du Prillan !!! )och ha en bra Alla hjärtans kväll Bitte

14 kommentarer:

Michelle sa...

your images are always so stunning!

Sjöboden sa...

Jo du... jag har oxå en sådan byrå som står där den inte syns... Jag röstar för, har tänkt måla min med.

kram på däj

Rikke sa...

Så flott blogg du har:)
Hilsen fra oslo

alicelilly sa...

Klart snyggare vit!!! Du kan ju kolla om din byrå är värt något innan du målar den(det kan ju vara en dyrgrip gjord av någon känd möbelsnickare från stockholm). Sälj den i så fall, för du gillar ju den inte brun. Om den inte är värt något som den är blir den ju värd mycket mer för dig om du får användning för den.
Lycka till!
Kram

Anonym sa...

Röstar emot, sälj den istället och köp en som du kan måla med gott samvete/Ingela

Anci sa...

Hej !

Jag röstar också för att måla vitt, även om det inte alla gånger är "tillåtet". Men vitt är så fint. Ok då, brunt också :)

Kram

Anonym sa...

håller med alicelilly faktiskt.har den inget större värde så kör bara :) ( när gubben sover )
Kram

Anonym sa...

Nej!!!man målar inte en sånn gammal byrå.Sälj den till någon som uppskattar den som den är och köp en vit istället.

Anonym sa...

Vilka fina bilder du har! Råkade snubbla in på din blogg! Tycker du ska göra precis som du känner med din byrå - men tänk på att modet kan ändras och då kanske du vill ha din mahogny byrå - fast om den ändå bara står bortglömd nu är det väl bättre att du målar den och använder den! Välkommen att titta in hos mig också! http://livingartandinteriors.blogspot.com

Anonym sa...

Hej! Jag har nu lagt upp ett antal bilder för dig på min blogg med möbler i sin naturliga träfärg! Bara för att du ska se hur vackert det även kan vara att ha träslag blandade med en vit inredning, man behöver inte nödvändigtvis måla byrån! Ta en titt hos mig och kika även på "Scandinavian Living" så får du se mer naturliga trämöbler! Berätta vad du bestämmer dig för!

Unknown sa...

Lovely Blog! Lots of inspiration! Have a nice day. Daisy~

Anonym sa...

Pelargonutställningen är v.12, datum kommer senare !! Fuchsia utställningen är 4/4 det är då Gudrun är med , en riktig expert.
Kram på dig

Anonym sa...

Hej

Helena här vill bara tala om att kudden på bilden med monogramet på är urkass inget att ha efter 1 a tvätten noppar sig tyget o det ser skitfult ut bara snygg om den är ny och inte ska användas att vila på.

bar så ni vet
mvh
helena

Anonym sa...

Ja, troligen sa det ar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails