fredag 28 november 2008

Hjälp !

Hjälp jag känner mig helt oinspirerad. Idag skulle jag på min lediga dag adventspynta i köksfönstret. Ner med mina mörk gråa paisley gardiner. Och upp med mörkröda längder. Ner med mörkröda längder upp med vita längder. Ner med vita längder och upp med mörkgråa paisley. Är ni med ? Tre timmar för ingenting. De röda var för röda och de vita var för vita.
Då tänkte jag OK jag går in på Tine K `s sida och blir inspirerad . Av svart grått och lila . Men jag vet inte , hur ska minsta sonen ta det ,inget rött i köket. Han som t o m tyckte det var värt att förlora sin mamma i jakten på adventsljusstaken (som låg längst in i källarförrådet , och som faktiskt varit framkomligt ända tills äldsta sonen flyttade hem från Halmstad).
Jag undrar också vad han skulle tycka om att julgranen såg ut så här ,med en gamal strumpa i topp. Ja det vet i sjutton hur det här ska sluta. I vår stad finns det inte ens en vettig tygaffär
( = inget Olssons) Nej jag får nog ge mig av till grannstaden och kolla läget.
Vad säger du Karin finns det något fint ?
Kram på er och ha en mysig 1 advent /Kram Bitte

8 kommentarer:

Annaewa sa...

Gud va jag skrattade!! Jo jag känner igen mig!Härlig beskrivning! Ha en riktigt fin advent du med, grå eller röd!!
Stor kram Annaewa

På andra sidan väggen sa...

Det är inte lätt när man plötsligt får nya idéer som ska samlas med urgamla traditioner ;) Jag struntar i mina röda gardiner i köket i år och behåller den vita kappan. Det får bli en vit jul, i köket i alla fall, med svarta detaljer. Ja, än så länge i alla fall, än finns ju tid att ändra sig igen :)

Hoppas du får en mysig advent!

Kram,
Ann

Anonym sa...

Ja du , har du inget RÖTT då är du illa ute :( tänk på " barnen " , låt de inte få men för livet :)Ska försöka få till en bild på mitt köksfönster ( som jag lovade dig ) men man måste ju skriva i bloggen också förstås !!!! Ska försöka få till något idag
Kram

Anonym sa...

Ja jag vet vad du menar... Skulle jag säga att jag ville ha en "dansk" gran, skulle min dotter få spel!! Prövade en vit gran förra året...men den vart nedröstad och alla röda kulor kom på dom med... Att göra "inredningsmässig snyggt" är inte så lätt med barn.. Min 15 årige son älskar fortfarande sina flygande tomte gardiner.. :-) Lycka till med julpysslandet, och som du vet, det blir jul nästa år med!! ;-) Ha det gott!!

På andra sidan väggen sa...

Fniss! Nej, Nytt läge skulle aldrig få komma innanför min dörr! Såg du sist, när han satte upp grönt pexiglas som räcke för trappan?! Så gräsligt! Sen grönlaserade han det vackra trägolvet - han borde stoppas innan han förstör fler hus! Men, smaken är väl som baken antar jag...

Hoppas att du haft en mysig första advent!

Kram,
Ann

Karin Krut sa...

Näää vet du vad det är bara skrutt här också :( Det är ingen ide att gå in på olssons tyger jag hittar aldrig någonting där om jag inte ska ha linnetyg då men för all del absolut inte randigt, det finns inte att få tag på någonstans verkar det som. Nej i år tar vi det som redan finns hemma :) och trollar med. Ungarna överlever säkert dom kan ju alltid ha röda gardiner i sina rum och du kan ju alltid lägga fram ett äpple så blir det lite rött i köket ;)
Ha en skön advent
Kram karin

Anonym sa...

Ser att du och jag bor i samma stad (!!!) och vi verkar ha ungefär samma smak. Jag jobbar som inredare och jag ääälskar också vitt o svart, gärna randigt, stjärnor, New England, Slettvoll, mm. Hade samma dilemma som dig. Bar in en megastor kartong med julgrejer i söndags och se där, lite "färg" fick komma ut: en röd löpare och några röda gammaldags stjärnor som jag har satt på mina vita blomkrukor. Allt annat åkte in igen! Det gjorde ingenting att min yngste son ville ha allt sitt hemmagjorda pynt endast på sitt rum... Fy så hemsk jag känner mig. Idag ska jag inhandla vita azaleor på stam, det blir fint till de svart/vita krukorna och några svart/vita prydnadstomtar. Okej, kanske två röda kuddar till vita soffan också.

Må så gott!

Tina sa...

Så flotte bilder du viser! Se, nyte og bli inspirert! Ha en fin advent, du viser såååå mye fint!
Klæm Tina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails