tisdag 8 juli 2008

Semester

Nu har halva min semester gått, och alla projekten är KVAR. Jag fattar inte hur fort klockan går.
Idag ska det satsas på flugdraperi och veranda planering. (och IKEA SHOPPING )
Vi har en bra veranda på baksidan av huset , förut har jag tyckt att det varit tråkigt att sitta på baksidan , men nu ser jag plötsligt möjligheterna.
Lovar det kommer före och efter bilder.
Vi jobbar fortfarande på kryddträdgårdslandet. Min man tjatar om rötterna . Du måste förstå att man måste få bort alla gamla rötter, säger han. Ok ok säger jag, som helst vill lägga en fiberduk över allt det gamla och DIREKT lägga dit ny jord, och åka och köpa färdigsådda örter och kryddor (detta ska ju helst vara färdigt IGÅR. Men men det är väl tur att vi inte är lika.
Hoppas på ny sol och värme Kram /Bitte

7 kommentarer:

elisabeth sa...

Jeg elsker bildene dine:) Nydelig blogg, og masse inspirajon!
Kom gjerne på besøk hos meg!
Fortsatt god ferie...

På andra sidan väggen sa...

Ja, visst är det lätt att semestern bara går utan att man hinner med ett dugg av allt man vill göra. Men du behövde säkert ta det lugnt och ladda batterierna först - nu verkar du ju taggad att ta tag i en massa projekt!

Kram,
Ann

Anonym sa...

Planering av veranda är bland det roligaste som finns!

Själva har vi hållt på i över ett halv år för att få till en vacker veranda (av typen american wraparound porch, men med typiskt svenskt sekelskiftesdetaljer) till vårat 100åriga hus.

Förra veckan blev den första delen klar och jag kan säga att jag njuter av att få sitta där nu på semestern...

Förresten, jätte fin blogg du har!!!

Ha en bra kväll!
/Sara Small Town

ANETTESHUS.COM sa...

He,he .. dette lyder kjent! Jeg er også av den utålmodige typen! Vil alt klart med en gang!

Etter 6 timer på IKEA og en hjemkomst nærmere midnatt, er jeg i gang med å skru sammen alle møblene! Til min manns store fortvilelse! Han forhaster seg ikke ... her skal alt gjøres veldig nøye! Til MIN store fortvilelse! Ting tar tid!!

Lykke til med prosjektet!
Og ha en fortsatt god sommer!
Klem Anette

Anonym sa...

Hallå..Ser fram emot att se hur du har det på verandan,,Fiberduk är väl en perfekt uppfinning..och kryddor kan ju köpas i plantor..Känner igen det där att tiden går fort =)och att projekten inte får tillräckligt av tiden/Annika

Anonym sa...

Hej

Semestern går alldeles för fort och så gör även veckorna TILL semestern. Snart byts vi om , skönt ska det bli :) Fast vi har haft det lugnt, hittills.
Mitt projekt på semestern är att måla om utemöblerna , det ska jag väl hinna med i alla fall ( hoppas o tror jag ). Ses vi i helgen ?

Kram

Livet i träsket sa...

Fin fin blogg!! Jag tänkte på det du skrev om Sommartorpet och rosa. Såg lite på det igår och det blev ju riktigt rosa "all over" hela hallen. Jag tyckte inte att det blev speciellt snyggt!
Ha det!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails