söndag 9 mars 2008

Dubbeltäcke


I Fredags var min shoppingvän "Prillan" och jag en snabbsväng på Ikea . Väl där fick jag äntligen ändan ur vagnen och köpte mig (oss) ett dubbeltäcke. Har länge känt att det är ju en nödvändighet för en snygg bäddning eller hur . Okej att bäddning blev snygg men det vet i sjutton hur det ska gå . Täcket slets åt bägge håll under natten, mestadels åt mitt håll eftersom jag är mest frusen (enligt min åsikt i alla fall.) Kan verkligen dubbeltäcken få kallas för dubbeltäcken med sin 2.20 i bredd ,tycker nog att de åtminstonde kunde vara 2.50. Eller också är de gjorda för väldigt små människor . Nåja det blev ju snyggt iallafall , så fighten får nog fortsätta. Nu har jag ju fått ett väldigt behov av dubbelpåslakan , hittade det här snygga på Ellos så det ordnar sig nog, ska nog leta vidare lite, ljusblått kan bli för ljusblått, men fint var det tycker jag. Så hej och kram så länge Bitte

14 kommentarer:

Anonym sa...

Hej min vän!
Du har fin smak......dubbeltäcke är fantastiskt, vackra färg.
Kram Jagoda

Jenny Oak Fae sa...

Snyggt påslakan :)

Kram, Jenny

<3

Solsjö - Under en vind sa...

Har också varit sugen på dubbeltäcke, men anar att det kan bli dragkamp! Dessutom hamnar nåt litet barn emellan i sängen vissa nätter.....

Ha en skön kväll! Kram!

Lilla Blanka sa...

Det verkar ändå härligt med dubbeltäcke, fast jag gissar att jag skulle sno åt mig det själv...fast det är ju romantiskt och jättefint...påslakanet på bilden är jättesött!
Kram
Mia

Änglahem sa...

Kan nog tänka mig att det blir snyggare bäddning med dubbeltäcke, men ack vilka nattbråk det skulle bli här*hihi* inte värt det ens för snygg bäddning!
Det var snygga påslakan du hittade på Ellos, tycker du att det är för ljust blått? inte då...

Ha en bra vecka!
Kramis
Ulrika

Pikiteniang Swefil sa...

Oroa inte! Lakanet är underbart fint. Det skulle jag vilja ha.

Var köpte du sängkappan? vill ha med! *fniss

Jag är ny i svenskblog därför är lite osäker vad man skriver.

Ha en underbar kväll,
//chie
http://richiesliv.blogg.se/

Kristin sa...

Hihi, jag skulle aldrig klara av att dela täcke med min man!!! Han snor åt sig alltihopa mitt i natten trots att jag försöker hålla i, men han är ju starkare än jag så ritsch så är hela täcket på hans sida. Vi delade täcke när vi var yngre (ah!) och nyförälskade (oh!) och bara hade en 120 cm-säng att sova i båda två, så jag vet hur han gör. Nu har jag mitt eget täcke och det delar jag inte med mig av! Men snyggt var det, det du visade på bilden!

Kram Kristin

Alexandra sa...

Har också funderat på ett dubbeltäcke men jag tror inte att det skulle fungera här. Typiskt! Men påslakanet på bilden gör ju att man försöker tänka om!
Kramz på dig!

Anonym sa...

Tänk att det alltid blir en kamp om täcket oavsett hur stort det är!:)Ha en bra helg/Kram memrica

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Millas hem sa...

Hej! Har oxå funderat på dubbeltäcke, men jag hade lätt förlorat varje natt, och förmodligen bytt tillbaka till enkla.:) Men visst är det snyggare när man bäddar!
Kram Camilla

Anonym sa...

Hei!
Sjekk Landsend.com for dobbelt dynetrekk, de har mye lekkert!

Margareta sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Margareta sa...

Det funkar efter ett tag-med dubbeltäcke. Vårt är ännu smalare bara 2m. Men numera är påslakanen 240 så jag ska nog skaffa ett till.Snyggt blir det och jag tycker det är skönt.Ibland kör vi med två enkeltäcken.I London på Habitat har dom jättefina lakan. Köpte ett där för flera år sen i egyptisk bomull. Skönaste lakan jag haft men nu är det slut. Engelska örngott har andra mått. Men köpte kuddar på rea hos Debemham. vac.packade. Lätt att ta med sig hem.då kan man ha en mindre kudde framför. Ser mysigt ut. Skönt också. Älskar London. Var där i unga år som au-pair. Älskar det engelska och London i synnerhet. Åker dit i Maj på Chelsea Flower Show-världens största trädgårdutställning.En dröm jag haft länge. Jätteroligt!
Trevligt att hälsa på förresten. Tror jag varit här tidigare. Också kommenterat.
Ha det gott/ Margareta
den 31 mars 2008 22:21Avbryt

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails